2013-05-22 10:00:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma számíthat a kritikára

Napi horoszkóp május 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma számíthat a kritikára. Ne lepődjön meg, ha egyesek egészen csípős hangon nyilatkoznak önről. Ha az illető barát, akkor inkább építőnek fogja találni az észrevételeit. De az ellenséges véleményeket sem hagyhatja figyelmen kívül.


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Bármilyen nehezére esik is, ma állást kell foglalnia bizonyos kényes kérdésekben. És muszáj lesz pártatlannak maradnia, habár olyasvalakiről is szó lehet, aki nagyon kedves a szívének. Uralkodjon az érzelmein!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A csillagok ma különösen kegyelik abban, hogy elérje végre a rég óhajtott eredményeket. Az nem az ő hibájuk, ha esetleg nem tölti el maradéktalan örömmel a célba érés. Talán nem is pont erre vágyott?

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Elkerülik a viták, ma végre konfliktusmentes napra számíthat. Még azokkal is harmonikus lehet a viszonya, akikkel egyébként kutya-macska barátságot tart fenn. Használja ki ezt az időt a megoldhatatlan problémák megoldására!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az élete egy nyugodtabb szakaszához érkezett. Legalábbis látszólag. Ön persze tudja jól, hogy a látszólagos mozdulatlanság és béke miféle forrongásokat fed el a felszín alatt. De jobb, ha őrzi a látszatot. Nehogy elriasszon magától valakit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma könnyedén tartja a kezében az irányítást. Bárki, akivel a mai napon kapcsolatba kerül, szívesen hallgat a szavaira, és teszi azt, amire ön kéri, vagy utasítja. Van valaki, akinek meg sem kell fogalmaznia a kéréseit, annyira szereti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy régi ellenség ma az útjába kerül – és meglepő módon barátként viselkedik. Mielőtt gyanakodni kezdene, inkább kérdezzen rá a régi konfliktusra. Lehetséges, hogy az illető már régen el is feledte az egészet, és most egészen másképp néz önre.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön már meg sem lepődik, mennyire sokan fordulnak önhöz tanácsért. Ma azonban még a szokásosnál is többen kereshetik meg. Hiába, a hírnév kötelez. Ha önnek a szakmája a tanácsadás, akkor ebből bőségesen profitálhat is.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma biztosan nem fog unatkozni. Annyi munka vár önre, hogy már reggel legszívesebben a fejére húzná a paplant, hogy átaludja magát egy másik dimenzióba. Sajnos nem teheti meg. Most és itt kell helyt állnia, hogy holnap könnyebb legyen.

 

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene engednie, hogy a hangulatai irányítsák önt. Így ugyanis könnyen az önt manipuláló rosszakarók kezébe kerülhet. Vegye észre a bajkeverők hátsó gondolatait, és őrizze meg a higgadtságát. Kinek menjen ez, ha nem épp önnek?

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nyugtalan és izgatott ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megtesz, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozzon létre. A szellemi út veszélytelen, ellenben a barkácsolás, az nem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon végre pontot tehet egy régóta elhúzódó kényes konfliktusra, vitára. Ehhez nem biztos, hogy az őszinte beszélgetés elég. Lehetséges, hogy az adósságát is rendeznie kell. Különösen, ha barátja az illető, és meg is akarja tartani őt.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: